Ik ben Immie Keizer, Fotograaf van Hond, Baas en Kind.

Ik heb sinds mijn jongste jaren al een passie voor Honden! Samenwerken met Honden is geweldig leuk!

Als trotse Beppe van 4 kleine kinderen is het mooi op de foto vastleggen van kleine kinderen ook een onderdeel van de fotografie wat ik heel graag doe!

Keizer-Fotografie-van-hond-kind-baas

Na het volgen van diverse workshops over fotografie en met name honden fotografie ben ik in 2018 gestart met de opleiding beroeps fotograaf en heb in januari 2019 mijn diploma behaald.

Ik fotografeer met een Canon EOS 5D mark4 camera en de Canon 70-200 EF 2.8 L IS III USM lens. In de studio gebruik ik de Tamron SP 24-70 F2.8 Di VC USD G2 lens het meest.

Ik run sinds 2002 mijn eigen hondentrimsalon en weet dus veel van hondengedrag. Het lag nogal voor de hand dat ik me wilde richten op hondenfotografie.

Mijn kennis van het werken met honden komt goed van pas bij het fotograferen.

Ik weet precies hoe ik de juiste blik van jou hond vast moet leggen en hoe ik je hond in de juiste positie moet krijgen zonder dat hij gestrest raakt en met plezier aan de fotoshoot meewerkt!

Hobby’s:

Ik fok ook zo nu en dan een nestje Flatcoated Retrievers onder de kennelnaam “Peppers Reflection” Honden zijn mijn passie en dus echt een deel van mijn leven!

Trainen met mijn honden.

En skûtsjesilen op ons eigen IFKS Skûtsje de Singelier

Het mooi op de foto zetten van hond, hond & baas of Kind in een relaxte sfeer is iets wat ik met veel plezier doe!

keizer fotostudio annex trimsalon